BioShock

  • Ontwikkelaar 2K Boston
  • Eerste releasedatum 24 augustus 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre RPG , First-Person Shooter , Horror
  • Gameliner score

PlayStation 3 versie BioShock gewoon in oktober

BioShock was vorig jaar augustus uitgekomen voor pc en Xbox 360. Er waren geruchten rond een PlayStation 3 versie, maar die werden snoeihard ontkent. Nu heeft 2k Games officieel bevestigd dat BioShock ook naar de PlayStation 3 komt.

Veel mensen twijfelden nog over de releasedatum van deze game. BioShock staat nu voor oktober in de planning, maar die mensen twijfelden over uitstel van de release. 2k Games heeft vandaag nogmaals bevestigd dat hij gewoon in de planning voor oktober staat en er geen uitstel zal komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?