PlayStation-divisie draait positief eerste kwartaal

Consolegigant Sony heeft de eerste kwartaalcijfers voor de PlayStation-divisie bekendgemaakt van het nieuwe financiële jaar. In verhouding tot vorig jaar staat de divisie er nu een stuk beter voor. Het eerste kwartaal liep van april t/m juni 2008.

De sterke verkoop van de PSP en software voor de PlayStation 3 heeft ervoor gezorgd dat de totale verkoop met 16,8 procent is gestegen dit kwartaal in vergelijking tot het eerste kwartaal van vorig jaar. In totaal is er nu voor 216,6 miljoen dollar aan PlayStation-producten verkocht en een winst gedraaid van 51 miljoen dollar.

Als laatste zijn er dit kwartaal wereldwijd 1,56 miljoen PlayStation 3 consoles verkocht.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?