PlayStation is weer niet aanwezig op gamescom

Geplaatst: 20 juni 2024 11:00
-

PlayStation is dit jaar wederom niet aanwezig op gamescom. Sony liet onlangs weten dat ze het evenement in Duitsland overslaan.

Het is natuurlijk niet helemaal een verrassing, aangezien PlayStation de afgelopen jaren steeds meer bezig is met het houden van hun eigen showcases. Hierdoor is het bedrijf minder afhankelijk van grote evenementen, zoals gamescom. Het is ook al even geleden dat Sony aanwezig was op dit evenement, de laatste keer was in 2019, voor de Corona-pandemie. Sony vertelde in een interview met het Duitste Games Wirtschaft dat ze geen plannen hebben om dit jaar deel uit te maken van gamescom. PlayStation gaf eerder al aan dat ze het komende jaar niet van plan zijn om 'grote bestaande franchisetitels' uit te brengen. In mei maakte de uitgever wel een aantal releasedata bekend tijdens de State of Play, onder andere voor de pc-versie van God of War Ragnarök en Concord.

De volledige lijst van exposanten voor gamescom 2024 is nog niet bekendgemaakt, maar we weten dus in ieder geval dat PlayStation er niet op staat. Ook Nintendo gaf eerder dit jaar aan dat ze niet aanwezig zullen zijn.

Bron: Gameswirtschaft

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord