Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Pokémon Café Mix

  • Ontwikkelaar The Pokémon Company International
  • Eerste releasedatum 24 juni 2020
  • Platformen Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Puzzel
  • Gameliner score -

Pokémon Café ReMix krijgt Pokémon Day-evenementen

Pokémon Café ReMix heeft verschillende evenementen aangekondigd voor Pokémon Day. Dat werd bekendgemaakt tijdens de Pokémon Presents-presentatie.

Het is al bijna twee jaar geleden dat Pokémon Café ReMix uitkwam op de Nintendo Switch en smartphones. Nu krijgt de game drie evenementen om Pokémon Day te vieren. De eerste is Bulbasaurs Happy Pokémon Day, waar spelers een speciale kroonoutfit voor Bulbasaur kunnen verdienen. Als tweede is A Visit from shiny Piplup aangekondigd. Tijdens dit evenement is er een grotere kans dat een Shiny Piplup bij jouw café op bezoek komt. Als laatste kunnen spelers vanaf 27 februari tot 9 maart elf keer Peliper's bezorgdienst gratis gebruiken.

onbekend

Pokémon Café ReMix is nu beschikbaar op de Nintendo Switch en smartphones.

BRON The Pokémon Company

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?