Pokémon GO

  • Ontwikkelaar Niantic Labs
  • Eerste releasedatum 15 juli 2016
  • Platformen Mobile
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Pokémon GO Community Day met Machop

Machop was al eerder gekozen als de Pokémon voor Community Day in februari. Mocht je deze kans gemist hebben, dan heb je binnenkort nog een kans om hem te vangen.

Niantic heeft zojuist aangekondigd dat Machop de volgende Pokémon wordt voor Pokémon GO Community Day. Op Community Day verschijnt Machop vaker in het wild. Dit betekent dus ook dat de kans groter is dat je een Shiny Machop tegenkomt. Evolueer je Machoke, de evolutie van Machop, tijdens het evenement of net na erna, dan krijg je er een Machamp voor terug met de aanval Payback. Daarnaast is er die dag een Machop Community Day Box beschikbaar voor 1280 PokéCoins die een Elite Charged TM, vier Incenses, vier Star Pieces en dertig Ultra Balls bevat.

onbekend

De volgende Pokémon GO Community Day vindt plaats op 16 januari 2021.

BRON pokemongolive

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?