Portal: Still Alive volgende week online

Portal was een deel van The Orange Box en misschien wel het meest innovatieve deel. Portal kreeg vele prijzen en de altijd kritische reviewer Zero Punctuation vond hem ook zeer goed. Volgende week komt Portal: Still Alive uit.

Portal: Still Alive telt 14 nieuwe levels en 6 nieuwe geavanceerde levels. Het verhaal van de originele Portal wordt hierin niet vervolgd. Het pakket zal op Xbox Live Arcade komen te staan en zal 1200 Microsoft Points kosten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?