Premium lozen, de 60GB Xbox 360 komt eraan

Met meer te downloaden op Marketplace is de20GB harde schijf van je Xbox 360 zo vol. Een upgrade naar een 120GB hard disk is dan een optie, maar prijzig. Microsoft heeft er wat op bedacht: de 20GB-versie vervangen door een 60GB-versie.

Inderdaad, Microsoft voert wederom een nieuwe Xbox 360-editie in. Na de Core, Premium, Arcade en Elite komt er nu dus een 60GB-pack. Deze 60GB-versie Xbox 360 zal de Premium gaan vervangen. Bijkomend voordeel van het lozen van de Premium is de prijsverlaging ervan; de 60GB-versie zal de Premium-prijs overnemen ($350,-) en de Premium zelf zal in prijs dalen naar $300,-. De andere versies blijven even duur.

Op het moment is alleen sprake van een 60GB-versie in de Verenigde Staten, die in augustus moet verschijnen. Over een Europese versie is nog niets bekend, maar waarschijnlijk zullen wij hem iets later ook wel in de Nederlandse stores kunnen aanschaffen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?