Professor Layton wordt een filmster

Tijdens een persconferentie die ging over een nieuw deel in de Professor Layton serie, Professor Layton and the Final Time Journey, is verteld dat de mensen in Japan op de eerste dag van 2010 een film mogen verwachten over dit personage in de vorm van een animatiefilm.

Of we de film op een later tijdstip dan januari 2010 ook nog in Nederland mogen verwachten is nog niet bekend, al bestaat de kans wel dat de film bijvoorbeeld ooit nog in het Engels wordt ingesproken. Wat vinden jullie van een film over deze professor?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?