Animal Crossing: New Horizons

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

PUMA kondigt samenwerking aan met Animal Crossing

Kledingmerk PUMA heeft een samenwerking aangekondigd met de game Animal Crossing: New Horizons. De aankondiging is gedaan via Twitter.

Het is ondertussen al meer dan een jaar geleden toen Animal Crossing: New Horizons uitkwam op de Nintendo Switch. Door het grote success van de game zijn meerdere merken een samenwerking met de franchise aangegaan, zoals Build-a Bear en Uniqlo. Nu is PUMA aan de beurt om Animal Crossing-producten uit te brengen. De lijn bestaat uit één paar schoenen en een sweater. De volledige collectie is hieronder te bekijken.

onbekend
onbekend

De releasedatum van PUMA Animal Crossing: New Horizons-collectie is nog niet bekend. De game is beschikbaar op de Nintendo Switch.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?