Racegame The Crew Motorfest is goud gegaan

Geplaatst:

De open wereld racegame The Crew Motorfest is goud gegaan. Dit liet ontwikkelaar Ubisoft Ivory Tower met trots weten via het officiële Twitter-kanaal van de game.

Er staan voor de komende tijd een hoop grote releases op de planning, daar is The Crew Motorfest er één van. Uitgever Ubisoft en ontwikkelaar Ubisoft Ivory Tower lieten onlangs via Twitter weten dat hun nieuwe game goud is gegaan. Dat maakt deze game de tweede game van Ubisoft die in de afgelopen tijd goud is gegaan. De uitgever liet eerder namelijk ook weten dat de ontwikkeling van Assassin's Creed Mirage vroegtijdig was afgerond. Assassin's Creed Mirage verschijnt ook een week eerder dan in eerste instantie gepland. Dit geldt niet voor The Crew Motorfest, de releasedatum die al bekend was, blijft gewoon staan. Het betekent echter wel dat het team achter de game alvast werk kan gaan steken in updates voor na de launch van de game.

The Crew Motorfest staat op de planning voor een launch op 14 september en komt dan uit voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: Twitter The Crew Motorfest

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Crew Motorfest

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 september 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord