Recordpoging spelen op Nintendo DS

Vandaag zal Londen in de ban zijn van de Nintendo DS, aangezien daar vandaag een recordpoging met deze handhelds wordt gedaan. DS: London wil namelijk proberen om zoveel mogelijk mensen bijeen te krijgen die allemaal tegelijk op hun Nintendo DS gaan spelen.

De organisatie hoopt op minstens vijfhonderd deelnemers, omdat ze dan een plaats zullen krijgen in het Guinnes Book of Records. De recordpoging vind vanmiddag tussen vier en vijf uur plaats, dus misschien red je het nog net om in je prive-vliegtuig naar Londen te vliegen en zelf ook mee te doen met de poging.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?