Reis af naar de woestijn in PlayStation Home

Met PlayStation Home wilt Sony bezitters van de PlayStation 3 een gratis online dienst aanbieden waar spelers een 'tweede leven' kunnen leiden. PlayStation Home is nu al een aantal weken in de open bèta-fase, wat er op neer komt dat iedereen de service in haar huidige staat kan gebruiken - zij het met een aantal bugs en veel minder content. Een tijdje terug waren er al problemen met de voice-chat en nu lijkt het mogelijk te zijn via een trap in Home in de woestijn te komen. Kijk zelf.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?