Halo Wars

  • Ontwikkelaar Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Releasedatum Halo Wars soundtrack bekend

Het Halo universum word steeds meer uitgebreid dit jaar, dankzij de twee Halo games in de planning. Drie maart kunnen we aan de slag met de RTS game Halo Wars. Voor deze RTS game wordt momenteel een soundtrack geproduceerd. De 50 minuten lange soundtrack zal op twee cd's worden gezet en wordt door FILMharmonic Orchestra en Choir Prague geproduceerd. De release voor de soundtrack staat gepland voor 17 februari.

Stephen Rippy Sound director bij Ensemble Studio verteld het volgende over de soundtrack:

"For Halo Wars I wanted to write music that fit both the size of the story and its sense of discovery,"

Daarna vertelde hij:

Each of the various worlds in the game feels a little different; each of the main characters brings something to the mix. More than anything else, it was important that these tracks fit comfortably into the existing Halo universe. I hope they'll take the listener to some new places as well."

Voor degene die een voorproefje willen van Halo Wars, is er op 5 februari een demo binnen te hengelen via Xbox Live.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?