Remake van Resident Evil 2 op de Wii?

Het is nog een gerucht, maar wel iets dat in een feit kan worden omgezet, want het schijnt dat Capcom bezig is met een remake van Resident Evil 2 voor de Wii. Dit kunnen we teruglezen op het Japanse 2chan.

In het verleden bracht Capcom meerdere delen van Resident Evil op de GameCube uit. Twee van die delen (Resident Evil 4: Wii Edition en Resident Evil Zero) zijn al overgezet voor de Wii en daarnaast is ook nog de "arcadeshooter" Resident Evil: The Umbrella Chronicles uitgekomen op deze console.

Een remake van Resident Evil 2 met nieuwe verhaalelementen, nieuwe vijanden en wapens met een soortgelijke gameplay van deel 4 is dan ook niet verwonderlijk.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?