Reto-Moto is terug

Neil Donnell en Jacob Andersen, die beiden voor IO Interactive werkten als producer en lead designer aan games als Freedom Fighter en Hitman, keren terug naar Reto-Moto.

Deze Deense ontwikkelstudio werd reeds tien jaar geleden opgericht en vormde enige tijd later samen met Nordisk Film het bedrijf IO Interactive. Nadat IO Interactive werd overgenomen door Eidos, hebben twee kopstukken nu dus besloten Reto-Moto nieuw leven in te blazen.

Onder de vlag van Reto-Moto werd nooit eerder een game uitgebracht en ook nu zijn er nog geen concrete plannen bekend. Wel heeft men het volgende te melden op de website:

"The entertainment industry has evolved significantly in the last 10 years and this new company is designed and constructed to take advantage of the opportunities in the current and future marketplace."
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?