Rez HD binnenkort op Marketplace voor 800 Microsoft Points

Rez HD, de XBLA-versie van Rez, zal over een paar weken te downloaden zijn op Marketplace. Dit heeft Q Entertainment laten weten. Daarbij liet men weten dat de game voor 800 Microsoft Points over de virtuele toonbank zal gaan.

Rez is een game die ontzettend goed gebruik maakt van muziek. In de game zit je opgesloten in een virtueel computernetwerk en zul je op de maat van de muziek meerdere vijanden tegelijk kunnen aanvallen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?