Riccitielle koop 20.000 aandelen EA

John Riccitielle, de CEO van Electronic Arts, heeft 20.000 aandelen van het bedrijf gekocht. Samen met deze aandelen, die samen een waarde van 976.000 dollar vertegenwoordigen, komt zijn totaal op 47.294 aandelen van EA.

De investering komt een dag na de verlenging van het bod op Take-Two door EA, wat volgens een woordvoerder echter geen direct verband met de aankoop houdt. Reden voor de aankoop zou zijn dat Riccitielle vindt dat topmannen moeten investeren in hun bedrijf.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?