Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Rock op vier nieuwe songs in Guitar Hero

Op het Activision's Asia-Pacific Activate event werden dit weekend maar liefst vier nieuwe songs voor de nieuwe Guitar Hero: World Tour bekendgemaakt. De nieuwe nummers waarop je binnenkort weer helemaal los zal kunnen gaan zijn de volgende:

- Prisoner of Society - "The Living End"
- Scream Aim Fire - "Bullet For My Valentine"
- Our Truth - "Lacuna Coil"
- La Bamba - "Los Lobos"

Guitar Hero: World Tour staat gepland voor het einde van dit jaar. Dan zullen we dus weer kunnen rocken, en dit keer met gitaar, drums en zang.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?