Rockstar Games onthult GTA+ abonnementsservice

Geplaatst:
Aangepast: 25 maart 2022 19:02

Rockstar Games heeft zojuist GTA+ aangekondigd. Een gloednieuw lidmaatschapsprogramma voor Grand Theft Auto Online exclusief voor Xbox Series X|S en PlayStation 5, dat op 29 maart 2022 wordt gelanceerd voor 5,99 euro per maand.

Als je lid bent van GTA+ krijg je elke maand nieuwe exclusieve deals en voordelen. Voor elke maand dat je lid bent van het GTA + -programma, wordt 500.000 dollar op je Maze Bank-account gestort. Samen met de mogelijkheid om eigenschappen, speciale voertuigupgrades, exclusieve ledenkorting, RP-bonussen en meer te claimen. Houd er rekening mee dat je de maandelijkse voordelen moet claimen voordat ze verdwijnen. Je hoeft alleen maar naar Legendary Motorsport, Hao's Special Works, Maze Bank Foreclosures, DockTease en andere winkels in GTA Online te gaan om de ledenvoordelen te verkrijgen voordat ze verlopen. GTA+ leden kunnen ook profiteren van speciale GTA+ Shark Cards die extra bonusgeld bieden in de PlayStation Store of de Microsoft Store.

Aanmelden kan vanaf 29 maart via de PlayStation Store op de PS5 of Microsoft Store en je kunt op elk moment annuleren. Via Rockstar Newswire en de officiële GTA Online-website blijf je elke maand op de hoogte wat de speciale GTA+ voordelen zijn.

Bron: Rockstar Games
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto V

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

17 september 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

Beste game van 2013

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord