Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Rockstar Games onthult GTA+ abonnementsservice

Rockstar Games heeft zojuist GTA+ aangekondigd. Een gloednieuw lidmaatschapsprogramma voor Grand Theft Auto Online exclusief voor Xbox Series X|S en PlayStation 5, dat op 29 maart 2022 wordt gelanceerd voor 5,99 euro per maand.

Als je lid bent van GTA+ krijg je elke maand nieuwe exclusieve deals en voordelen. Voor elke maand dat je lid bent van het GTA + -programma, wordt 500.000 dollar op je Maze Bank-account gestort. Samen met de mogelijkheid om eigenschappen, speciale voertuigupgrades, exclusieve ledenkorting, RP-bonussen en meer te claimen. Houd er rekening mee dat je de maandelijkse voordelen moet claimen voordat ze verdwijnen. Je hoeft alleen maar naar Legendary Motorsport, Hao's Special Works, Maze Bank Foreclosures, DockTease en andere winkels in GTA Online te gaan om de ledenvoordelen te verkrijgen voordat ze verlopen. GTA+ leden kunnen ook profiteren van speciale GTA+ Shark Cards die extra bonusgeld bieden in de PlayStation Store of de Microsoft Store.

Aanmelden kan vanaf 29 maart via de PlayStation Store op de PS5 of Microsoft Store en je kunt op elk moment annuleren. Via Rockstar Newswire en de officiële GTA Online-website blijf je elke maand op de hoogte wat de speciale GTA+ voordelen zijn.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?