Rubik naar Wii en DS

Iedereen kent ongetwijfeld een Rubik puzzel. Zo'n vierkant ding met gekleurde vakjes die je kunt draaien totdat je OF alle kleuren goed hebt OF je een ons weegt. Uitgever The Game Factory heeft dan ook besloten de Rubik puzzel met zowel de Wii als de DS te combineren in het spel Rubik's Puzzle World.

In dit spel moet je meerdere puzzels oplossen, waarbij de puzzels gebaseerd zijn op de wereldberoemde kubus. De vernieuwende elementen kunnen we waarschijnlijk verwachten in de aankleding hiervan, zoals verschillende deuntjes bij het bouwen of het bouwen van bepaalde figuren. De DS-versie zal in tegenstelling tot de Wii-versie gaan beschikken over een online functie. Maar aangezien deze game pas aankomende herfst wordt verwacht is er nog van alles mogelijk.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?