Sam and Max naar de Wii

Sam en Max zijn bekend van Sam and Max Hit The Road, een in 1993 verschenen adventure spel voor de pc. In het spel speel je detective Sam, een hond, en zijn trouwe hulp Max, een konijn.

Het gerucht dat Sam en Max naar de Wii komen werd vorige week bevestigd. Vandaag is ook de afbeelding van de doos getoond. Naar verwachting zal Sam and Max: season one voor de Wii 17 augustus in de winkel liggen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?