SCEA: 'De PlayStation Store krijgt een Make-Over'

Er waren al eerder geruchten over een stel 'grote veranderingen' in de PlayStation Store. de director of product development van Sony Computer Entertainment America, John Hight, heeft vandaag bekendgemaakt dat de geruchten kloppen. In april zullen we dat al kunnen merken.

"We give (Sony's PSN team) a lot of feedback based on how our customers are reacting to things, and I think you will see a pretty big change in the PlayStation Network in the early part of april, where we roll out some new interface stuff largely based on customer feedback."

Hight wilde verder niet veel vertellen over de nieuwe inhoud van de Store. Wel vertelde hij dat alles makkelijker zal zijn om te vinden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?