Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Screenshots: Eerste beelden van Outcast - Second Contact onthuld

Eindelijk hebben Bigben en Appeal Studio de eerste beelden van Outcast - Second Contact onthuld. Fans kijken al lang uit naar de remake van de cult pc-game Outcast uit 1999. De game was een van de eerste open-wereld spellen.

Het futuristische spel wordt volledige gemoderniseerd. Dit betekent geavanceerde graphics en aangepaste besturing. Daardoor kunnen spelers volledig opgaan in Cutter Slade en planeet Adelpha.

[quote]Outcast vindt plaats in de nabije toekomst. De mensheid heeft pas het bestaan ontdekt van een parallelle wereld, Adelpha. De Amerikaanse overheid, die achter de ontdekking zat, stuurt een sonde om de zaak te onderzoeken. Het experiment lijkt geslaagd, tot een bewoner van Adelpha, een Talan, de sonde aanvalt. Daarmee veroorzaakt hij een verstoring van de ruimte-tijd die de aarde dreigt te vernietigen.-

BRON Persbericht Bigben Interactive

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?