SEGA in de rode cijfers

Vandaag stelde SEGA Sammy Holdings hun cijfers voor aan de aandeelhouders over afgelopen kwartaal. Helaas hadden ze niet veel goed nieuws te melden.

In de maanden april t/m juni behaalde SEGA een omzet van €440 miljoen met Iron Man als belangrijkste titel. Ondanks de lage beoordelingen verkocht deze game toch 1,8 miljoen exemplaren.

Het verlies is dan ook grotendeels te wijten aan de mindere verkoop van de amusementsmachines. Het totale verlies bedroeg €63 miljoen.

Maar bij SEGA schijnt de zon nog steeds en verwacht de Japanse ontwikkelaar voor de rest van het financiële jaar wel in de zwarte cijfers te eindigen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?