Seizoen 2022 van start gegaan in League of Legends

Geplaatst:

Het is tijd om terug te keren naar Summoner's Rift. Het nieuwe ranked seizoen in League of Legends is officieel begonnen. Dit gebeurde met een livestream waarin Riot veel nieuwe informatie toonde.

Naast een prachtige cinematic werden er verschillende onthullingen gedaan. Eerder werden de nieuwe draken in Summoner's Rift al getoond. Nu zijn ze officieel onderdeel van het ranked seizoen. Maar er zijn ook updates voor mensen die liever ver weg blijven van ranked. Er worden namelijk challenges toegevoegd aan de game. Deze challenges zijn dingen als het stelen van draken van de tegenstander of het winnen van een game met een open nexus. Je kan de behaalde challenges tonen op je profiel. Daarnaast worden de evenementen aangepast om het makkelijker te maken je vooruitgang bij te houden. Er wordt ook hard gewerkt aan skins en champions. Zo krijgen een aantal vergeten champions nieuwe skins en krijgt Ahri een complete visuele update. Natuurlijk zijn er ook een aantal nieuwe champions aangekondigd. De eerste champion die wordt toegevoegd aan League of Legends is Zeri, maar zij zal zeker niet de enige zijn. Er werden ook een nieuwe support- en jungler-champions genoemd. Alle updates voor League of Legends en ook Wild Rift zijn te zien in de livestream van League of Legends.

League of Legends seizoen 2022 is nu te spelen op de pc en mobiele apparaten. De verschillende updates worden gedurende het jaar toegevoegd.

Bron: Riot
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord