Series: Trailer van The Bad Batch seizoen 2 toont releasedatum

Er is een nieuwe trailer van Star Wars: The Bad Batch seizoen 2 verschenen. Hierin komen we onder andere de release datum van de serie te weten.

De wereld van Star Wars zit niet stil. Andor is nog maar net afgelopen en het wachten tot de volgende serie duurt niet heel lang meer. Toen vorig jaar het eerste seizoen verscheen van Star Wars: The Bad Batch, was het al wachten op de aankondiging van het vervolg. In mei verscheen er al een eerste trailer van het tweede seizoen en nu volgt de officiële trailer. In deze trailer zien we meer van het verhaal én komen we te weten vanaf welke datum het verhaal te volgen is.

Star Wars: The Bad Batch Seizoen 2 is vanaf 4 januari exclusief te streamen op Disney+. De serie start met een dubbele aflevering en daarna verschijnt er elke week een nieuwe aflevering online.

BRON Youtube
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?