Shinji Hashimoto heeft vertrouwen in Xbox 360

Bij Square Enix heeft de producent Shinji Hashimoto (van onder andere Final Fantasy 7: Crisis Core) heeft zijn vertrouwen uitgesproken over de Xbox 360 verkoop in Japan. Volgens hem zal de console de komende tijd groter op komen zetten op de markt, vanwege het verschijnen van bekende titels, meer spelen uit het westen die speelbaar zij in Japan en de goede online servers van de console.

Met verschillende games (The Last Remnant, Infinite Undiscovery) hoopt Square Enix de status van de Xbox 360 in Japan nog meer te vergroten. Tevens denkt Hashimoto dat hij met Final Fantasy XIII het beeld dat er alleen maar shooters uitkomen op de Xbox 360 te laten verdwijnen uit het beeld van sommige mensen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?