SingStar verkoopt als een trein

Sinds het eerst deel van SingStar in 2004 verscheen, is de game met alle vervolgen daarop inmiddels 12 miljoen keer over de toonbank gegaan. Zo is door Sony bekendgemaakt. Bovendien zou het hier enkel om de verkoopcijfers in de PAL-regio gaan, waartoe onder andere Europa en Australië behoren.

Samen met de verkoopcijfers van de Amerikanen en de karaoke-gekken Japanners zal het totaal dus nog veel hoger liggen. Daarnaast heeft Sony ook bekendgemaakt dat SingStar Online reeds 140.000 geregistreerde gebruikers kent die gezamenlijk 20.000 filmpjes online hebben gezet. Verder zijn er al meer dan 1 miljoen tracks gedownload via de SingStore.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?