Slecht nieuws brengt goed nieuws

De precieze reden waarom WipEout HD is uitgesteld weten we niet. De geruchten gaan de ronde dat het uitstel is te wijten aan technische problemen of zelfs door een falende epilepsietest (i.v.m. snelle beelden en felle kleuren).

Gelukkig heeft Sony Computer Entertainment Europe wel gemeld dat bij het uitstellen van de game er straks wel vier extra schepen, twee alternatieve HUD's, een offline split-screen optie voor twee spelers, trophy-ondersteuning en acht reverse (omgedraaide) tracks verschijnen.

Elk nadeel hebt dus z'n voordeel!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?