God of War III

  • Ontwikkelaar SCE Santa Monica
  • Eerste releasedatum 19 maart 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Slecht nieuws voor God of War fans

De Amerikaanse winkelketen Gamestop heeft vandaag de release datum van God of War III bekendgemaakt door een mail te tonen van Sony met de geschatte releasedatum van de game.

Je zou nu natuurlijk denken dat het goed nieuws is aangezien veel dachten dat de game dit jaar zou komen, maar het is juist het tegenovergestelde. Volgens de mail van Sony zal de game namelijk pas in maart 2010 verschijnen. De game gaat dit jaar dus niet meer halen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?