Sony bevestigt in-game XMB met beeldmateriaal

Sony heeft een video vrijgegeven met daarin details van de in-game XMB voor de PlayStation 3. Lange tijd gingen geruchten rond dat firmwareupdate 2.40 deze in-game XMB zou bevatten, nu is het officieel bevestigd.

De eerste beelden met functies van de in-game XMB zijn hieronder te zien. Er wordt ook nog een tweede video verwacht waarin het 'Trophies'-systeem van de PS3 uit de doeken wordt gedaan. Als deze verschijnt, zie je die natuurlijk hier.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?