Sony komt met MyPSN

Sony heeft een nieuwe functie toegevoegd op PlayStation.com: MyPSN. MyPSN biedt verschillende mogelijkheden, waaronder deelnemen aan verschillende events, de online status van je vrienden bekijken en een 'portable ID' aanmaken.

Dit portable ID bevat je PSN-avatar, online ID, huidige stemming, favoriete console/handheld en meer. Dit alles kan in een overzichtelijk kadertje toegevoegd worden in bijvoorbeeld forumhandtekeningen. Na een tijdje zullen ook Trophies aan je ID toegevoegd worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?