Sony komt met wireless keypad voor PS3

Sony maakte net bekend dat er een keypad voor de PlayStation 3 zal verschijnen.

Het keypad is draadloos en gemakkelijk over je SIXAXIS- en Rumble-controller te schuiven. Het dingetje komt in acht verschillende versies, waarbij de versies verschillen in toetsenbordindeling (qwerty, azerty, etc...). Het toetsenbord is daarnaast volledig compatible met de PlayStation 3's browserfuncties.

Over een release is tot op heden alleen 'comming soon' bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?