Spore

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc , Nintendo DS , Nintendo Wii , Nintendo 3DS
  • Gameliner score

Speel vandaag alvast met Spore

Spore is de nieuwste game van de bedenker van SimCity en de Sims. De game begint bij het begin, namelijk een eencellig wezen. Daarna houdt de game in principe nooit meer op. Uiteindelijk heb je vele planeten tot je beschikking! Vandaag is er een demo verschenen van de Creature Editor.

Maxis, de ontwikkelaar van Spore, beweert dat je met deze demo 25 procent van de Creature Editor kan gebruiken. De volledige Creature Editor zal meer dan 220 lichaamsdelen bevatten. De volledige versie komt morgen uit. Daarvoor zul je moeten betalen. Klik hier om de demo te downloaden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?