Speel worms, maar dan met tanks

Ontwikkelaar Snowblind (bekend van Baldur's Gate) komt met een nieuwe oorlogsgame voor Xbox Live Arcade. In dit spelletje is het de bedoeling dat je elkaar met tanks beschiet in een landschap dat je van voren aanschouwd. Denk maar aan Worms in 2D, maar dan in real time.

Wanneer de game zal uitkomen is nog niet bekend, maar als het net zo leuk wordt als Worms ooit was, dan kan het wel eens een leuke titel worden. We houden je op de hoogte!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?