Spidey-fan en gamemaker vraagt om vernieuwing

Ex-God of War maker David Jaffe richt zich in zijn persoonlijke blog tot de makers van Spiderman: Web of Shadows. Onder de uitgever Activision zijn de mensen van Treyarch en Shaba games hard bezig om te zorgen dat deze game dit najaar nog uitkomt.

Jaffe hoopt dat ze dit keer een ander soort Spiderman-game zullen maken dan dat we al eerder hebben gezien. Hij vraagt onder andere om Spidey niet meer in een sandboxgame te plaatsen en meer variaties op de missies, die langzamerhand eentonig en saai beginnen worden. Of Activision met een vernieuwende Spiderman-game zal komen, zullen we in de herfst van dit jaar zien.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?