Farming Simulator 22

  • Ontwikkelaar Giants Software
  • Eerste releasedatum 22 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Steam vestigt nieuw record qua online gebruikers

Gameplatform Steam heeft dit weekend een nieuw gebruikersrecord gevestigd. Afgelopen weekend waren er meer dan 27 miljoen gebruikers tegelijkertijd online op het platform.

Steam heeft haar eigen record verbroken qua meest gelijktijdige gebruikers. In april was dit aantal 26,9 miljoen gebruikers. Op SteamDB is te zien dat er gisteren maar liefst 27.381.959 gebruikers tegelijkertijd online waren op het platform. Het is niet bekend door welke games dit nieuwe record is gevestigd. SteamDB heeft gisteren een lijst gedeeld via Twitter met de tien best verkochte games van vorige week. Farming Simulator 22 staat daarbij op nummer één gevolgd door Battlefield 2042 en Cyberpunk 2077. Farming Simulator 22 is uitgebracht op 22 november en Battlefield 2042 drie dagen ervoor op 19 november. Wat opvalt is dat Battlefield 2042 slecht is beoordeeld op Steam sinds haar release. Daarentegen is Cyberpunk 2077 overspoeld met positieve reviews.

Het aantal gelijktijdige gebruikers op Steam is terug te vinden op de officiële pagina van SteamDB.

BRON SteamDB

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?