Rock Band

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Steve Miller Band naar Rock Band

Deze week komen er weer 9 nieuwe nummers voor Rock Band. Hier zit onder andere The Steve Miller Band in, maar ook Godsmack en Rob Zombie. 20 januari zullen de nieuwe nummers online staan op Xbox Live. 22 januari zullen ze in de PlayStation Store staan.

Steve Miller Band -- "Space Cowboy"
Steve Miller Band -- "Take the Money and Run"
Steve Miller Band -- "The Joker"
Godsmack -- "I Stand Alone"
Belly -- "Feed the Tree"
Ghost Hounds -- "Wind Me Up"
Mute Math -- "Typical"
Rob Zombie -- "War Zone"

Ieder nummer kost 1,99 dollar of 160 Microsoft Points. Je kan het ook als één pakket kopen. Dan kost het 5,49 dollar of 440 Microsoft Points.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?