Te kort aan DualShock 3 in Europa

PlayStation 3 gamers in Europa hebben er even op moeten wachten maar eindelijk is het dan toch zover. Gisteren was de officiële release van de DualShock 3 controller in Europa.

Niet alle winkels beschikken nog over de DualShock3, omdat er simpelweg niet genoeg van die controllers op voorraad zijn.

"It's going to be a close call as to whether we can guarantee enough stock for everybody on day one, however, we'll be making regular shipments thereafter, in order to satisfy demand."

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?