Tech: Nacon Rev X Pro voor de Xbox Series X en S

Geplaatst: 13 oktober 2021 12:58
Aangepast: 13 oktober 2021 13:17

De nieuwe controller van Nacon, de Revolution X Pro, is geschikt voor de Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De controller is ontwikkeld in samenwerking met Xbox.

De Nacon Revolution X Pro is gemaakt voor competitieve Xbox en pc gamers en is daarom ook ontwikkeld in samenwerking met Xbox zelf. De controller biedt in totaal 41 aanpassingsopties en is volgens Nacon 'voorzien van de huidige technologie en unieke functies'. Je kunt de specificaties van de controller aanpassen via de Revolution X app, bijvoorbeeld de reactiviteit van je triggers en de curve van de sticks. De nieuwe controller is in Nederland te koop voor 109,90 euro.

De Nacon Revolution X Pro is nu verkrijgbaar.

Bron: Persbericht

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord