Tech: Nacon Rev X Pro voor de Xbox Series X en S

De nieuwe controller van Nacon, de Revolution X Pro, is geschikt voor de Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De controller is ontwikkeld in samenwerking met Xbox.

De Nacon Revolution X Pro is gemaakt voor competitieve Xbox en pc gamers en is daarom ook ontwikkeld in samenwerking met Xbox zelf. De controller biedt in totaal 41 aanpassingsopties en is volgens Nacon 'voorzien van de huidige technologie en unieke functies'. Je kunt de specificaties van de controller aanpassen via de Revolution X app, bijvoorbeeld de reactiviteit van je triggers en de curve van de sticks. De nieuwe controller is in Nederland te koop voor 109,90 euro.

De Nacon Revolution X Pro is nu verkrijgbaar.

BRON Persbericht

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?