Tech: Nieuwe gear getoond tijdens Nacon Connect

Geplaatst:

Tijdens Nacon Connect werden ook wat gear getoond voor verschillende platformen. Hier is een kort overzicht van alle gear die je binnenkort in huis kan halen.

Als eerste op het lijstje staat de RIG Pro Series Gaming Headsets. Deze serie bestaat uit negen headsets uit de 300 PRO, 500 PRO en 800 PRO reeks. De 300 PRO en 500 PRO headsets hebben een draadje, terwijl de 800 PRO wireless is. Er zullen PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, pc en multiplatform versies beschikbaar zijn van de verschillende headsets.

Het volgende stukje gear op de lijst is de DAIJA Arcade Stick voor de PlayStation 4, PlayStation 5 en pc. Met een joystick en acht knoppen kan je met dit stukje gear comfortabel aan de slag met verschillende games. Door middel van een app kan je de knoppen instellen en profielen creëren.

Tot slot is er nog wat gear voor Xbox. De Pro Compact Colorlight is tijdens Nacon Connect getoond. De bekende Pro Compact controller wordt uitgebracht met zes leds die elk 25 bevatten. Elke led kan je een andere kleur geven, waardoor er meer dan een triljoen combinaties mogelijk zijn. Daarnaast zitten er vier kleureffecten in de controller en drie snelheidsniveaus.

Je kan alle gear die getoond is tijdens Nacon Connect vanaf dit najaar in huis halen.

Bron: Nacon Connect
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord