Tech: Sony registreerde een nieuw PS5 model in Japan

Geplaatst:
Aangepast: 16 mei 2022 10:51

Sony lijkt een nieuw model van de PlayStation 5 te hebben geregistreerd in Japan. Het nieuwe model wordt de 'CFI-1200'-serie genoemd.

Het bedrijf ontving in april een ontwerp certificering voor wat een nieuw model uit de 'CFI-1200'-serie lijkt te zijn, met vernieuwde radioapparatuur. Het product kreeg een ontwerp certificaat van het Japanse Ministerie van Binnenlandse Zaken en Communicatie, dat garandeert dat radio- en draadloze communicatieapparatuur aan bepaalde technische normen voldoet. PS5 launch hardware gebruikt een CFI-1XXX model nummering schema, terwijl herziene hardware die in 2021 uitkomt een CFI-11XX schema gebruikt. Afgelopen mei werd gemeld dat Sony in 2022 zou beginnen met de productie van een vernieuwde PS5, die voorzien zou zijn van een "nieuwe semi-aangepaste" 6nm CPU van AMD. De herontworpen PS5 van vorig jaar was puur gericht op componenten en bevatte geen significante uiterlijke veranderingen. Dit zou opnieuw het geval kunnen zijn met de nieuwe CFI-1200 serie. Hiroki Totoki, CFO van Sony, zei vorig jaar dat het bedrijf verschillende oplossingen overwoog om het hoofd te bieden aan het wereldwijde tekort aan hardware componenten, waaronder het eventueel wijzigen van ontwerpen of het zoeken van secundaire leveranciers. Begin 2022 ging het gerucht ook dat Sony er door de tekorten voor had gekozen om de productie van de PS4 langer door te zetten.

Wanneer het nieuwe model van de PS5 op de markt gaat komen, is nog niet bekend.

Bron: VGC

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord