Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Tekken 8

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 26 januari 2024
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Tekken 8 director is een beetje boos om character lek

Lekken springen overal en nergens de laatste tijd. Hoe hard een uitgever/ontwikkelaar het ook probeert tegen te houden, het gebeurt voordat je het weet. Deze keer was het raak bij Bandai Namco, waar men bij de Europese tak de woede van Tekken 8 director Katsuhiro Harada op de hals heeft gehaald door vroegtijdig de vechter Bryan Fury aan het grote publiek te presenteren.

Wie af en toe een beetje op Twitter ronddwaalt en daarbij ook nog eens Harada volgt, heeft wellicht voorbij zien komen dat de beste man alles behalve geamuseerd was na het uitlekken van de Bryan Fury aankondigingsvideo op Youtube. In de inmiddels verwijderde tweet wees Harada met de beschuldigende vinger naar Namco Bandai Europe, die waarschijnlijk door een verkeerde instelling in de timer veel te vroeg de video live zette op Instagram.

“What the xxxx Bandai Namco Euro. That’s why I warned you years ago not to post on a timer. Well, I’m going home now, thanks! Ha ha ha.”

Tekken 8 producer Michael Murray klom ook in de pen en slingerde er ook een tweet uit, welke nog wel te bezichtigen val. Daarin verontschuldigt Murray zich voor het lullige incident, vooral richting het ontwikkelteam die er weekenden voor hebben opgegeven om de onthulling tijdens het lopende Combo Breaker toernooi te laten plaatsvinden. Althans, dat is wat we verwachten.

Ach ja, het is inderdaad vooral jammer voor de mensen die hard aan de planning hiervan hebben gewerkt. Wij gamers zouden er niets van hebben gemerkt als Harada niet uit z'n pantoffel was geschoten, gezien Bandai Namco vrijwel elke vijf minuten met een character reveal over de brug komt. Een releasedatum, nou dat zou pas een breaking leak zijn.

Over auteur Patrick Meurs

Patrick Meurs Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?