The Division 2 krijgt gratis speelbare demo

Geplaatst: 23 april 2020 09:32
Aangepast: 23 april 2020 09:32

Als je nog steeds twijfelt of The Division 2 iets voor jou is, dan helpt Ubisoft je de knoop doorhakken. The Division 2 krijgt namelijk een gratis speelbare demo.

Tom Clancy's The Division 2 is al een tijdje uit, maar krijgt nu een gratis speelbare demo. Als je nog twijfelt of je de game moet aanschaffen, dan kun je natuurlijk onze review van The Division 2 bekijken. Wanneer dit je echter niet kan overtuigen de game aan te schaffen of juist links te laten liggen, dan kan een speelbare demo wellicht helpen. Ubisoft heeft nu een speelbare demo van de shooter die een jaar geleden uitkwam, uitgebracht. Deze demo stelt je in staat om de game in totaal acht uur lang te spelen. Je kunt je personage laten groeien tot level acht en ook je uitrusting upgraden. Wanneer je na het spelen van de demo dan besluit om de volledige game aan te schaffen, dan wordt je progressie uit de demo gewoon meegenomen naar de volledige versie van de game.

Tom Clancy's The Division 2 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. De gratis speelbare demo is nu beschikbaar op alle platformen behalve Google Stadia.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's The Division 2

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 maart 2019

Ontwikkelaar

Massive Entertainment

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord