The Last of Us Part I is goud gegaan

Geplaatst:

Ontwikkelaar Naughty Dog verkondigde onlangs met trots dat hun game The Last of Us Part I goud is gegaan. We kunnen er dus vanuit gaan dat de game niet meer uitgesteld gaat worden.

De studio nam op maandagmiddag Twitter om het goede nieuws te vieren. Want wanneer een game "goud gaat", betekent dit dat de uitgever de game af en klaar voor verzending heeft geacht. Het markeert ook het punt waarop een game hoogstwaarschijnlijk niet zal worden uitgesteld, behoudens onvoorziene omstandigheden die de releasedatum zouden kunnen beïnvloeden. Dat is nogal een prestatie, aangezien de game pas een maand geleden werd aangekondigd. Helaas, hoewel we technisch gezien een nieuwe trailer hebben, is het eigenlijk gewoon een verkorte versie van de aankondigingstrailer. Voor zover we kunnen zien, is er hier geen nieuw beeldmateriaal. Toch is het goed om te horen dat de laatste hand is gelegd aan de remake en dat hij klaar is om verscheept te worden. Nu moeten we alleen nog een paar maanden wachten voor we in de geremaakte schoenen van Joel Miller kunnen stappen.

The Last of Us Part 1 komt op 2 September 2022 uit voor de PS5 en PC.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us Part 1

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasedatum

2 september 2022

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord