The Last of Us Part 1

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 2 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , Horror , Survival
  • Gameliner score

The Last of Us Part I is goud gegaan

Ontwikkelaar Naughty Dog verkondigde onlangs met trots dat hun game The Last of Us Part I goud is gegaan. We kunnen er dus vanuit gaan dat de game niet meer uitgesteld gaat worden.

De studio nam op maandagmiddag Twitter om het goede nieuws te vieren. Want wanneer een game "goud gaat", betekent dit dat de uitgever de game af en klaar voor verzending heeft geacht. Het markeert ook het punt waarop een game hoogstwaarschijnlijk niet zal worden uitgesteld, behoudens onvoorziene omstandigheden die de releasedatum zouden kunnen beïnvloeden. Dat is nogal een prestatie, aangezien de game pas een maand geleden werd aangekondigd. Helaas, hoewel we technisch gezien een nieuwe trailer hebben, is het eigenlijk gewoon een verkorte versie van de aankondigingstrailer. Voor zover we kunnen zien, is er hier geen nieuw beeldmateriaal. Toch is het goed om te horen dat de laatste hand is gelegd aan de remake en dat hij klaar is om verscheept te worden. Nu moeten we alleen nog een paar maanden wachten voor we in de geremaakte schoenen van Joel Miller kunnen stappen.

The Last of Us Part 1 komt op 2 September 2022 uit voor de PS5 en PC.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?