Tiberium kunnen we wel vergeten

Een tijd geleden werd de nieuwe first person shooter van EA, Tiberium, uitgesteld naar 2010. Dat is opzich al een tijd, maar hij zou in ieder geval nog uit gaan komen. De berichten van nu vertellen ons echter dat we daar ook niet meer op kunnen hopen.

Tiberium is door EA namelijk geschrapt van de lijst. Dit omdat de game niet voldeed aan de kwaliteitseisen. Maar als de game in 2010 uit moest komen, kon er dan niet voldoende worden gedaan om wel aan de eisen te voldoen? We zullen het in ieder geval niet meer te weten komen...

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?