Tien fitte games in ontwikkeling

Terwijl veel gamers, maar vooral ook huisvrouwen reikhalzend uitkijken naar het verschijnen van het Balance Board voor de Wii, wist de altijd fitte en energieke Reggie Fils-Aime ons te vertellen dat er naast Wii Fit al tien andere games voor deze add-on in ontwikkeling zijn.

Hoewel Wii Fit samen met het Balance Board op 25 april in de Nederlandse winkel ligt, en dus ook verkrijgbaar zal zijn bij Gameliner, is van deze andere tien games vooralsnog niets bekend. Door de druksensoren in het Balance Board is het echter niet ondenkbaar dat er bijvoorbeeld een nieuw deel in de 1080° Snowboarding-serie in ontwikkeling is. We houden je op de hoogte..

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?