Tom Clancy's EndWar

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 6 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Tom Clancy's EndWar verschijnt ook op de pc

Gisteren is door Michael de Plater, creative director van de Ubisoft studio uit Shanghai, naar buiten gebracht dat Tom Clancy's EndWar ook een pc versie krijgt. In eerste instantie zou deze game alleen voor de Xbox 360 en PlayStation 3 worden uitgebracht.

Tom Clancy's EndWar is een RTS (real-time-strategy) die zich afspeelt tijdens de Derde Wereldoorlog in 2020. Door een grote schaarste aan olie vliegen de grootmachten van de Verenigde Staten en Rusland elkaar in de haren. Als Amerika dan ook nog besluit om een gigantisch ruimtestation ('Freedom Star') te bouwen met een zeer sterk defensiesysteem heb je de poppen aan het dansen en is de internationale crisis een feit.

De release van Tom Clancy's Endwar voor de Xbox 360 en PlayStation 3 is 14 oktober. De pc-versie zal ergens in 2009 worden uitgebracht.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?