Tom Clancy's EndWar verschijnt ook op de pc

Geplaatst: 22 augustus 2008 01:52
Aangepast: 6 juni 2018 14:44
-

Gisteren is door Michael de Plater, creative director van de Ubisoft studio uit Shanghai, naar buiten gebracht dat Tom Clancy's EndWar ook een pc versie krijgt. In eerste instantie zou deze game alleen voor de Xbox 360 en PlayStation 3 worden uitgebracht.

Tom Clancy's EndWar is een RTS (real-time-strategy) die zich afspeelt tijdens de Derde Wereldoorlog in 2020. Door een grote schaarste aan olie vliegen de grootmachten van de Verenigde Staten en Rusland elkaar in de haren. Als Amerika dan ook nog besluit om een gigantisch ruimtestation ('Freedom Star') te bouwen met een zeer sterk defensiesysteem heb je de poppen aan het dansen en is de internationale crisis een feit.

De release van Tom Clancy's Endwar voor de Xbox 360 en PlayStation 3 is 14 oktober. De pc-versie zal ergens in 2009 worden uitgebracht.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's EndWar

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

6 november 2008

-

Pc, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS

Lees meer