Tony Hawk realistischer door concurrentie

Met de verschijning van Skate en het komende Skate 2 heeft Tony Hawk wel degelijk concurrentie erbij gekregen, maar dat weerhoudt hem er niet van om aan de slag te gaan met een nieuwe game voor de Tony Hawk-serie. De ontwikkelaar zal echter wel druk bezig zijn met enkele nieuwe, innoverende aspecten van de game.

Volgens Tony Hawk zijn ze vooral bezig met het zo realistisch mogelijk maken van de game. De ontwikkelaar zal dat volgens hem doen door middel van filmpjes. Ze zijn namelijk regelmatig te vinden in skateparken om stunts te filmen, zodat ze die zo realistisch mogelijk kunnen verwerken. De nieuwe Tony Hawk-game zou dan ook realistischer worden dan ooit tevoren.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?