Apex Legends

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Apex Legends introduceert nieuwe Legend: Seer

Er is een nieuwe Legend voor Apex Legends onthuld. Het personage Seer gaat de rijkelijk gevulde personageselectie van Apex Legends versterken.

Dat Apex Legends ruim twee jaar na de oorspronkelijke release nog volop in leven is, is wel duidelijk. Het negende seizoen van Apex Legends zorgde zelfs voor een nieuw spelersrecord. Ook nieuwe Legends worden regelmatig aan de game toegevoegd. Na de onthulling van de Legend Valkyrie volgt nu het nieuwe personage Seer. In een prachtige Stories from the Outlands-trailer gemaakt in samenwerking met animator en regisseur Robert Valley is Seer in volle glorie te zien. De introductie van Seer gaat gepaard met seizoen tien in de game. De volledige onthulling voor Apex Legends Emergence, het tiende seizoen, vindt plaats tijdens EA Play Live op donderdag 22 juli om 19:00 uur. Daar gaan we waarschijnlijk meer van Seer zien.

Apex Legends is nu te downloaden op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

BRON EA

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?